Uw betonnen zwembad verfijnd afgewerkt

Volledig volgens uw wensen en de technische beschrijving van uw zwembadbouwer storten wij de volledige betonkuip van uw zwembad. Wij leveren uw betonnen zwembadkuip op met een hoogstaande afwerkingsgraad.

Een betonnen zwembad stelt hoge eisen aan de betonwerken. Deze nauwkeurigheid is noodzakelijk voor het juist inpassen en het latere functioneren van de technische installaties, waaronder eventueel het automatische rolluik.

Onderwaterlampen, skimmers, injectoren,… Voor alle technische elementen moeten er op de juiste plaats uitsparingen voorzien worden in de bekisting. Wanneer u voor uw betonnen zwembad in zee gaat met Allim, dan bent u volledig gerust. Wij voeren alles tot in de kleinste details perfect uit.

Wij kennen amper technische beperkingen op vlak van zwembadafmetingen, dieptes en vormen. Ook ronde vormen in uw betonnen zwembadkuip behoren tot de mogelijkheden.

Moeilijk bereikbaar?

Komt uw betonnen zwembad op een moeilijkbereikbare plaats, bijvoorbeeld achteraan in de tuin? Geen probleem! In die gevallen gebruiken we een lichtere, gemakkelijk te dragen aluminium bekisting. Krachtige pompen storten probleemloos het beton enkele tientallen meters verder in de bekisting.

Waar bouwen wij betonnen zwembaden?

Allim bouwt betonnen zwembaden in Limburg, Antwerpen, Luik, Brussel, Vlaams-Brabant en WalloniĆ«. 

Toon wegbeschrijving

Contacteer ons

Biesbosstraat, 3
3670 Meeuwen
Meeuwen-Gruitrode

011 66 66 23
011 66 66 24
info@allim.be
Volg ons op Facebook

©2022 Allim BVBA

Website door Brainlane