Uw betonkelder gegarandeerd waterdicht

Allim bouwt jaarlijks meer dan vijftig waterdichte betonkelders voor particulieren. Elke opdrachtgever mag rekenen op een kwaliteitsvolle uitvoering van zijn lastenboek of technische studie. Wij werken uitsluitend samen met streng geselecteerde betonleveranciers.

Als u kiest voor Allim, dan krijgt u een waterdichte betonkelder voor een uiterst scherpe prijs. Wij werken strikt volgens de BENOR-normering. Zowel kleine als grote waterdichte betonkelders behoren tot onze mogelijkheden. Qua vorm of complexiteit gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

Zaakvoerder op de werf

Zaakvoerder Bert Reumers kijkt als werfleider persoonlijk toe op de goede uitvoering. Zowel het plaatsen van de bekisting, het vlechten van de bewapening, het voorzien van de nodige uitsparingen als het aftrillen van de gestorte beton,gebeurt door onze eigen ervaren medewerkers. De vloerplaat van de kelder polieren we indien gewenst. Wij leveren uw betonkelder netjes gepoetst op.

Wettelijk zijn wij tien jaar aansprakelijk voor de waterdichtheid. Ook nadien kunt u op twee oren slapen. Wij blijven altijd bereikbaar bij vragen.

Waar bouwen wij waterdichte betonkelders?

Wij bouwen waterdichte betonkelders in Limburg, Antwerpen, Luik, Brussel, Vlaams-Brabant en WalloniĆ«. 

Toon wegbeschrijving

Contacteer ons

Biesbosstraat, 3
3670 Meeuwen
Meeuwen-Gruitrode

011 66 66 23
011 66 66 24
info@allim.be
Volg ons op Facebook

©2022 Allim BVBA

Website door Brainlane