Voor al uw betonwerken op maat

Allim specialiseert zich in ter plaatse gestorte betonwerken op maat voor particulierenlandbouwersindustrie en appartementsgebouwen. Wij beschikken over twee ploegen met eigen bekisters en vlechters. Daarnaast hebben we een eigen schrijnwerkerij om de nodige uitsparingen te maken die vereist zijn in de betonconstructie. Alles gebeurt in eigen beheer.

Zaakvoerder Bert Reumers is dagelijks zelf actief op de werf. Hij staat persoonlijk garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering van de opdracht, volledig conform het lastenboek en de BENOR-normering. Vanaf de initiƫle calculatie tot de uiteindelijke facturatie volgt hij het volledige project op en vormt hij uw aanspreekpunt.

In onderaanneming of rechtstreeks

Onder onze klanten tellen we tal van industriebouwers, villabouwers, stallenbouwers, zwembadenbouwers,… die vast beroep doen op onze diensten. Daarnaast werken wij voor vele projecten ook rechtstreeks voor de bouwheer.

Goede afspraken

Wij hechten veel belang aan goede afspraken. Zo werken wij volgens een strakke planning waarbij we beloftes maximaal nakomen. In vele bouwprojecten komen wij meermaals ter plaatse voor het gefaseerd uitvoeren van de betonwerken volgens de voortgang van de werf.

Waar actief?

Vanuit Limburg bestrijken wij een groot deel van Vlaanderen en WalloniĆ«. Zo zijn we actief in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Brussels Gewest. 

Toon wegbeschrijving

Contacteer ons

Biesbosstraat, 3
3670 Meeuwen
Meeuwen-Gruitrode

011 66 66 23
011 66 66 24
info@allim.be
Volg ons op Facebook

©2022 Allim BVBA

Website door Brainlane